Kanarya Morales’in ardından bir bombayı daha patlatıyor!

Kanarya Morales’in ardından bir bombayı daha patlatıyor!
A+
A-

Fenerbahçe’deki transfer hareketliliği sürüyor. Son olarak dün gece Kolombiyalı golcü futbolcu Alfredo Morelos’i İstanbul’a getiren sarı-lacivertli ekip bu kez gözünü 40 milyon euroluk hücum oyuncusuna dikti.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmak için transferde İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda ilerleyen Fenerbahçe, hücum hattını zenginleştirmek için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Hırvat eldiven Livakovic’i kadroya katan, son olarak ise Alfredo Morelos’i İstanbul’a getiren Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı.

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmak için düğmeye basan Fenerbahçe, Fotomaç’ın haberine göre; İspanyol devi Sevilla formasını terleten Arjantinli hücum oyuncusu Lucas Ocampos’a kancayı taktı.

29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Sevilla’nın 10 milyon euro talep ettiği iddia edilirken Fenerbahçe’nin ise Ocampos için 6 milyon euroyu gözden çıkarttığı öne sürüldü.

Arjantinli yıldızın Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürülürken kısa süre içerisinde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Geçen sezon Sevilla forması altında 35 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 5 gol 2 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplam 40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyol devi Arjantinli yıldız için 2019 yılında 15 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Sevilla forması altında 165 maçta görev alan yıldız golcü takımına 39 gol 18 asistlik katkı sundu.

Yıldız golcü toplamda ise 470 maçta görev alırken 91 gol 49 asist kaydetti.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.