Tunç Soyer’e büyük şok!

Tunç Soyer’e büyük şok!
A+
A-

Kübra Par’ın tv100’de sunduğu Farklı Açılar’a konuk olan Gazeteci Bahar Feyzan, yerel seçimlerde tekrar adaylığını açıklayan Tunç Soyer’in CHP’de oluşturduğu yankıya değindi. Feyzan, “Tunç Soyer’in açıklaması çok erken bulunmuş. İzmir’in Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmayabilir.” kulisine yer verdi.

Eski devlet Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican, Gazeteci Bahar Feyzan, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100’de Kübra Par’la Farklı Açılar’a konuk oldu.

Gazeteci Bahar Feyzan yerel seçimlerde aday olacaklarını açıklayan CHP’li belediye başkanlarının CHP’de nasıl karşılandığına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.


Bahar Feyzan’ın açıklamaları şu şekilde:

İstanbul ve Ankara tüm süreçten ayrı tutuluyor CHP’de o yüzden CHP’nin ağırlığı var önemli. En uygun açıklama Ekrem Beyin açıklaması ama Mansur Beye de kimse kırgın değil. Fakat Tunç Soyer’in açıklaması çok erken bulunmuş. İzmir’in Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmayabilir.

Kaynak: tv100.com

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.