Fenerbahçe, PSG’nin süper yıldızına kancayı taktı! 

Fenerbahçe, PSG’nin süper yıldızına kancayı taktı! 
A+
A-

Süper Lig’de 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Ankara ekibi Ankaragücü’nün konuğu olacak Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde H Grubu’nda Ludogorets,Spartak Trnava ve Nordsjaelland ile eşleşen Fenerbahçe, orta saha transferi için kolları sıvadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa’ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var. Avrupa’da oynayamaz belki ama bize gerçek, sağlam bir 6 numara lazım, defansif bir 6 numara. Bakalım ne göreceğiz” açıklaması sonrasında gözler 6 numara transferine çevrilirken sarı-lacivertli ekibin transfer listesinde yer alan 6 numara ortaya çıktı.

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmayı amaçlayan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, bu doğrultuda gözünü Fransa’ya dikti.

24 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ
Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Hırvat eldiven Livakovic’i kadroya katan Fenerbahçe, bu kez 6 numara transferi için kolları sıvadı.

Takvim’in haberine göre; Fenerbahçe, Fransız devi Paris Saint Germain formasını terleten Portekizli futbolcu Danilo Pereira’yı listesine aldı.

Teknik direktör Luis Enrique’nin gözüne giremeyen yıldız orta saha oyuncusunun düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmayı istediği ileri sürüldü. Fenerbahçeli yetkililerin, 30 Haziran 2025’e kadar PSG ile sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu için 8 milyon Euro teklif yaptığı iddia edilirken iki takım arasındaki pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

Bugüne dek 459 maçta görev alan Portekizli orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 36 gol 13 asiste imza attı. Yıldız isim Portekiz forması altında ise 68 maçta görev alırken 2 gol kaydetti.

Geçen sezon PSG gormasını 44 maçta terleten yıldız orta saha söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 1 asiste imza attı. Yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.