Abdullah Avcı’nın yeni takımı herkesi şaşırttı!

Abdullah Avcı’nın yeni takımı herkesi şaşırttı!
A+
A-

Trabzonspor’un Süper Lig’de 38 yıllık şampiyonluk hasretine son veren isim olarak bordo-mavili ekibin tarihine geçen tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı’nın yeni takımı belli oldu. Başarılı teknik adam, o takımın başına geçiyor.

2021-2022 sezonunda Trabzonspor’u 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştırarak bordo-mavili ekibin tarihine geçen Abdullah Avcı’nın yeni takımı belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı. Başarılı teknik adam o takımın başına geçiyor.

2021-22 sezonunda Trabzonspor’u Süper Lig’de şampiyonluğa ulaştıran ancak geçtiğimiz sezon alınan başarısız sonuçların ardından 4 Mart’taki Ümraniyespor yenilgisinin ardından Trabzonspor’daki görevinden istifa eden Abdullah Avcı’nın yeni takımı belli oldu.

Son olarak Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın başına geçeceği öne sürülen tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkese sürpriz oldu.

  1. Haftası geride kalan Trendyol Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan RAMS Başakşehir, genç teknik adam Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Alanyaspor ve Karagümrük’ün ardından son olarak Konyaspor’a mağlup olan Başakşehir, genç teknik adam ile ile yollarını ayırdığını duyurarak “Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.” açıklamasını yayınladı.

Başakşehir’in genç teknik adamla yollarını ayırmasının ardından Mart ayından bu yana takım çalıştırmayan Abdullah Avcı’nın İstanbul ekibinin başına geçeceği öne sürüldü.

TGRT Haber’in aktardığına göre; Başakşehir, tecrübeli teknik adam ile kısa süre içerisinde masaya oturacak. Mart ayından bu yana takım çalıştıramayan Abdullah Avcı’nın Başakşehir’i çalıştırmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.