Millileri taşıyan uçağın pilotundan duygulandıran anons

Millileri taşıyan uçağın pilotundan duygulandıran anons
A+
A-

Avrupa şampiyonluğunda tarihi zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı taşıyan uçak, İstanbul’a iniş yaptı. Belçika’dan hareket eden İstanbul uçağının pilotu ise Filenin Sultanları için anlamlı bir anons yaptı. Pilot, yaptığı anonsta “Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandırarak, cumhuriyetimizin 100. yılında tüm Türkiye’yi sevince boğan, Türk kadının gücünü tüm dünyaya gösteren, Avrupa şampiyonu olan kadın milli voleybol takımımız bizlerle birlikte” ifadelerini kullandı.

CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihi zaferin ardından İstanbul’a iniş yaptı.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan ve altın sete giden mücadeleyi 3-2 kazanan Filenin Sultanları, Türk spor tarihinde unutulmaz bir başarıya imza attı. Karşılaşmanın ardından Türkiye’ye dönmek üzere yola çıkan Filenin Sultanları’na uçağın pilotundan sürpriz bir anons geldi.

‘BAYRAĞIMIZI GURURLA DALGALANDIRDINIZ’

Uçağın pilotu duygusal bir konuşmayla millilerimizi karşılarken, “Çok önemli konuklarımız var. Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandırarak, cumhuriyetimizin 100. yılında tüm Türkiye’yi sevince boğan, Türk kadının gücünü tüm dünyaya gösteren, Avrupa şampiyonu olan kadın milli voleybol takımımız bizlerle birlikte” ifadelerini kullandı.

Kaptan pilot anonsunu, “Mücadeleniz, başarılarınız ile 85 milyonu gururlandırdınız. Bize tarifi zor bu güzel duyguları yaşatan oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve İstiklal marşımızı mutluluk gözyaşlarıyla okumamızı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” sözleriyle noktaladı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.