Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu’na şok sözler! 

Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu’na şok sözler! 
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ diyen ve Atatürk’e hakaret eden Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışmanı olarak atadığının ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

Seçimlerden önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için her şeyi yapan ve Kılıçdaroğlu’nu şirin göstermeye çalışan Fatih Altaylı da adeta Kılıçdaroğlu’na veryansın etti. Altaylıi son yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu’na “Sorumsuz, bilgisiz, cahil ve yeteneksiz” sözlerini sarf etti.

“2,5 PUAN DAHA ALSA TÜRKİYE’Yİ YÖNETECEKTİ”

Kılıçdaroğlu’nun Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışmanlığına atamasının korkunç olduğunu söyleyen Altaylı, “Bu kafa Türkiye’yi yönetmeye talip oluyor ve 2.5 puan daha alsa yönetecekti. Bu adam CIA eski direktörünü MİT’in başına atayabilir mesela. ‘Baba nasıl atadın? dediğin zaman da valla bir arkadaşım söyledi benin de haberim yoktu CIA direktörü olduğundan bunun’ diyebilir. Vallaha yapabilir. Rus ajanını getirip İçişlerine falan koyar yani. Böyle acayip bir adam bu.” dedi.

Kılıçdaroğlu’na sert sözler söyleyen Altaylı, “Bu kadar sorumsuz, bu kadar bilgisiz, bu kadar cahil.. Cahil evet başka bir açıklaması yok bunun. Yeteneksiz, inanamadım yani inanamadım” şeklinde konuştu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.