Kılıçdaroğlu: Ülkesini seven herkes Yerlikaya’ya destek versin

Kılıçdaroğlu: Ülkesini seven herkes Yerlikaya’ya destek versin
A+
A-

Gündeme dair soruları yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin İçişleri Bakanı Yerlikaya ile birlikte yürüttüğü uyuşturucu ve çete operasyonlarına dikkat çekerek “Ülkesini seven herkes Yerlikaya’ya destek versin. Beşli çetelerle de uğraşırsa çok daha mutlu olacağım tabii” dedi.

Türkiye’de uyuşturucu kaçakçılığına yönelik sürdürülen operasyonlar gündeme gelmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı’na Süleyman Soylu’dan sonra göreve gelen Ali Yerlikaya, hem terör gruplarına hem de yasa dışı faaliyetler yürüten çetelere karşı yürütülen operasyonlar dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU: HERKES YERLİKAYA’YA DESTEK VERSİN

Sözcü gazetesinden İpek Özbey’in gündeme dair sorularını yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Yerlikaya’ya destek verilmesi çağrısında bulundu.

1kapak-005.jpg

Özbey’in “Üst üste operasyonlar yapılıyor. Yeni İçişleri Bakanı her kesimden övgü alıyor, siz nasıl buluyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Yerlikaya’nın uyuşturucu ve çete operasyonları hakkında, “Yeni İçişleri Bakanı kararlılıkla bu işin üzerine yürüyor. Umarım yürümeye devam eder, o yürekli polislere cesaret verir. Uyuşturucu sorunu milli güvenlik sorununa dönüştü. Bütün sınırlar yol geçen hanına döndü. Bir bakanın tek başına yapabileceği bir şey mi, bilmiyorum. Ülkesini seven herkes Yerlikaya’ya destek versin. Beşli çetelerle de uğraşırsa çok daha mutlu olacağım tabii” diye konuştu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.