Haşmet Babaoğlu’ndan flaş çıkış: O bakan istifa etmeli!

Haşmet Babaoğlu’ndan flaş çıkış: O bakan istifa etmeli!
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da düzenlenen kariyer platformu Brand Week’e TOGG’un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı’nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu.

FATİH ALTAYLI İLE KARE GÜNDEM OLDU

Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un Fatih Altaylı ve Ertuğrul Özkök ile yemek yeyip poz vermesi gündem olmuştu. Söz konusu kareye Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan gibi isimler tepki göstermişti.

Haşmet Babaoğlu'ndan gündemi sarsacak çıkış: O bakan istifa etmeli...

PEŞ PEŞE TEPKİLER

Yeni Şafak Gazetesinin yazarlarından İsmail Kılıçarslan “Boşuna boşuna ah boşu boşuna diye bir şarkı hatırlıyorum. Hepsini geçtim de Fatih Altaylı ile buluşmak nedir? Sizin hassasiyetiniz kavganız mücadeleniz umrumda bile değil demiyorsa ne diyor bize Turizm Bakanı” demişti. Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu da “Bıktık, ama ne halleri varsa görsünler” demişti.

Haşmet Babaoğlu'ndan gündemi sarsacak çıkış: O bakan istifa etmeli... - Resim : 2

”İSTİFA ETMELİ”

Konunun üzerinden günler geçmesine rağmen Haşmet Babaoğlu’ndan bugün sürpriz bir tepki daha geldi. Babaoğlu sosyal medya hesabından ”Masa arkadaşları önemlidir… Zamanlamalar, davetler, vs, hepsi politikadır… Artık gerekeni söyleyeyim.. Turizm Bakanı istifa etmeli! Etmiyorsa, istifaya zorlanmalı…” sözleriyle tepki gösterdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.