CHP’de İstanbul’un ilçe adayları için sürpriz isimler

CHP’de İstanbul’un ilçe adayları için sürpriz isimler
A+
A-

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 seçimlerine giderken siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları hızlandı. CHP, iki Parti Meclisi (PM) toplantısı sonrasında 225 ve 125 olmak üzere 350 adayını açıklamıştı.

CHP’de İstanbul’un ilçe adayları ise merakla bekleniyor. Son PM toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın çalışma arkadaşları Mahir Polat’ın Fatih’ten, Tarık Balyalı’nın da Pendik’ten aday yapıldığı duyuruldu.

CHP’de yeni PM toplantısı, 4 Ocak (yarın) 15:30’da Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında yapılacak. Bu toplantı sonrasında da 150 civarında seçim çevresinin adayının açıklanacağı öğrenildi.

Gazeteci Altan Sancar’ın edindiği bilgiye göre CHP’de İstanbul için yarın açıklanması beklenen bazı belediye başkan adayları da belli oldu.

4 İLÇENİN ADAYI BELİRLENDİ
CHP; Eyüpsultan’da Dr. Mithat Bülent Özmen’i, Üsküdar’da Sinem Dedetaş’ı, Tuzla’da Eren Ali Bingöl’ü ve Beyoğlu’nda İnan Güney’i aday gösterecek.

5 İLÇEDE DEĞİŞİM YOK
Sancar, “Beşiktaş, Beylikdüzü, Kartal, Küçükçekmece ve Büyükçekmece ilerleyen tarihte açıklanabilir, ancak buralarda herhangi bir değişilik beklenmiyor.” paylaşımında bulundu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.