Ekrem İmamoğlu’ndan Özgür Özel’e yeni teklif!

Ekrem İmamoğlu’ndan Özgür Özel’e yeni teklif!
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki ‘Telefonu yüzüne kapatma’ krizini ifşa eden Haber7 Yazarı Ferhat Murat, yeni bir kulis bilgisini daha paylaştı. Sosyal medya hesabından ‘İzmir’de ikinci perde.. CHP’de İmamoğlu ile Özel’in İzmir pazarlığı sürüyor’ başlığıyla paylaşım yapan Ferhat Murat, iki ismin yeni bir pazarlığa başladığını aktardı.

İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E YENİ ÖNERİ

Ferhat Murat, geçtiğimiz gün düzenlenen İBB Başkan Adayı lansman töreninde Özgür Özel’le Ekrem İmamoğlu’nun yine İzmir’i konuştuğunu söyledi. Ekrem İmamoğlu’nun Bir süredir İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe’nin İzmir’de aday gösterilmesini istediğini ancak bu talebinin Özgür Özel tarafından reddedildiğini söyleyen Murat, dün İstanbul’da yeni kartların açıldığını belirtti.

Murat, kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İmamoğlu’nun Özel’e yeni bir teklif sunduğunu ve Özel’e şu sözleri söylediğini ifade etti;

“Madem Buğra’yı aday yapmıyorsun. O halde senin kadın aday olsun isteğine de uyacak Selin Sayek Böke’yi İzmir’de aday gösterelim. Genel Sekreter de Buğra Gökçe olsun”

İZMİR’DE KAZANAN KİM OLACAK?
İmamoğlu’nun İzmir için istediği Selin Sayek Böke’nin hali hazırda Genel Merkez’de ‘Ekremciler’ grubunda yer aldığını ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığını yaptığı İstanbul Planlama Ajansı’nda bazı çalışmalar yaptığını aktaran Murat, “Yani Ekrem İmamoğlu’nun İzmir’i elinde tutma arzusu sürüyor… İzmir’de kazanan Özgürcüler mi, yoksa Ekremciler mi olacak? Hep birlikte göreceğiz…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.