Fenerbahçe galibiyete rahat uzandı

Fenerbahçe galibiyete rahat uzandı
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında lider Fenerbahçe ligin son sırasında yer alan İstanbulspor’a konuk oldu.

Fenerbahçe, Cengiz Ünder’in dört gol attığı karşılaşmada rakibini 5-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe’de Cengiz Ünder dört golle karşılaşmanın yıldızı olurken, sarı-lacivertli ekibin diğer golünü Edin Dzeko kaydetti. Fenerbahçe ayrıca 64. dakikada Dusan Tadic ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. İstanbulspor’un tek golü ise Muammer Sarıkaya’dan geldi.

Fenerbahçe almış olduğu bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltti. İstanbulspor ise 5 puanla ligin son sırasında yer aldı. Sarı-lacivertli ekip önümüzdeki hafta sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. İstanbulspor ise Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Opta verilerine göre Cengiz Ünder, Şubat 2009’da Galatasaray’a İstanbul’da 4 gol birden atan Tanner Gülleri’nin ardından Süper Lig’de bir maçta 4 gol atan ilk Türk oyuncu oldu.

İSMAİL KARTAL’DAN MECBURİ ROTASYON

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, eksikler nedeniyle mecburi rotasyonla sahaya çıktı. Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Osayi-Samuel ve Alexander Djiku’nun yanı sıra sakatlığı devam eden Becao’nun yerlerine savunmada Serdar Aziz-Oosterwolde ikilisine şans veren Kartal, sağ bekte ise Mert Müldür’e görev verdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.