İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım

İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım
A+
A-

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sosyal medyaya düşen “16 milyon İstanbullu için çıkacağız. İstanbul’un bu karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle, tüm arkadaşlarımızla ki uzun zamandır benimle birlikte çalışıyorsunuz. Sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız” sözleri akıllara ‘AK Parti’nin İstanbul belediye başkanı adayı Murat Kurum mu?’ sorusunu getirdi.

Bu videonun ardından İBB Başkanı ve CHP’nin yerel seçimlerinde yeniden adayı olan Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İmamoğlu, bu sabah paylaştığı videoda İBB’nin son 5 yıllık dönemde İstanbul’da yaptıklarını yayınlayarak paylaşımına “16 milyon hemşerimle yine yaparız bu işi” notunu düştü.

İmamoğlu sonrasında yaptığı bir paylaşımda da “Hayal satmıyoruz; yapa yapa yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte İmamoğlu’nun paylaşımı:

Hayal satmıyoruz; yapa yapa yürüyoruz. Kamu bankalarımızı İstanbul Yenileniyor seferberliğinde vatandaşımızın yanında olmaya davet ediyorum. İnsan hayatının siyaseti olmaz, olamaz. KİPTAŞ, aynı anda yüzlerce yapıyı yenilemek için kamu bankalarımızla uyum içinde çalışmaya hazır.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.