Murat Kurum’dan İmamoğlu’na gönderme

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na gönderme
A+
A-

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün resmi olarak İBB adayını açıkladı. AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum AK Parti İl Merkezi’nde konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kollarını sıvamasına gönderme yaptı. “Biz kollarımızı boşuna sıvamadık, milletimiz için sıvadık” dedi.

Kurum’un konuşmasından satır başları:

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Davamızın lideri Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle İBB adayı ilan edildik. Böyle yüce bir görev için Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. MHP lideri Bahçeli olmak üzere Cumhur İttifakı’nın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum.

Yeniden İstanbul diyerek yola çıktık. Her kademimize çok teşekkür ederim. İstanbul’da yaşayan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Benden duasını esirgemeyen aileme teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda olan bana destek veren sevgili eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum.

İstanbul’umuzun efsane belediye başkanına Cumhurbaşkanımıza, bu güzel şehre hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kadir Topbaş ağabeyimizi rahmetle yad ediyorum.

Sevgili İstanbullular, İstanbul’a aday olmak büyük bir onur ve sorumluluk. İstanbul’da Mekke ve Medine’nin emanetleri, Kudüs’ün ruhu var, Şam’ın ilmi var, irfanı var, Bosna’nın yeşili var. Hepimiz kendi özümüzü burada bulmuşuz. Ekonomimizin gücü burada. İstanbul’umuz bizim tarihimiz. Böyle bir şehir iftihar tablosu olmasın? Biz böyle güzel bir şehirde beraber yaşıyoruz ve sorumluluğumuzu çok iyi biliyoruz.

Gerçek belediyecilik vatandaşımızın yanı başında olmaktır. Onun dertlerini çözmektir. Bunu en iyi bilen ve yapan bizim teşkilatlarımızdır. Buradaki arkadaşlarımdır. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yarın sabahtan itibaren sevdamız İstanbul’u, hedeflerimizi, hayallerimizi anlatacağız. Beraber karar vereceğiz. Hep birlikte İstanbul’un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz. Biz kollarımızı boş yere sıvamadık, afetlerde milletimiz için sıvadık.

Farklı gündemler peşinde asla koşmadık. İstanbullu hemşehrilerimize söylüyorum; bunlar yaptıklarımızın küçük bir özetiydi. Mevcut belediye yönetiminin kat ve kat fazlasını yaptık. Şimdi motivasyonumuz sadece İstanbul olacak.

İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. Ulaşım sorununu bitireceğiz. İstanbul’da değişim zamanı gelmiştir. Biz ekibimizle çok şeyi değiştireceğiz. İstanbul’u özüne döndüreceğiz.

Bizim bu seçimde rakibimiz İstanbul’a karşı ilgisizliktir, ihmalkarlıktır, algı belediyeciliğidir. İstanbul’da oluşan karmaşa ve sistemsizliktir.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.