Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi!

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi!
A+
A-


İtalyan süper yıldız Bonucci’yi kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Sarı-lacivertli ekip, kadrosuna katmak için uzun süredir çalışmalar yürüttüğü yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Evinde ağırladığı Konyaspor karşısında 7-1’lik tarihi bir zafere imza atan Fenerbahçe, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak İtalyan yıldız Bonucci’yi sezon sonuna kadar kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez de yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna katmayı hedeflediği yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred’in yanına üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Kanarya, İtalyan devi Milan formasını terleten Boşnak orta saha oyuncusu Rade Krunic ve İtalyan ekibiyle anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcunun yarın menajeriyle birlikte İstanbul’a geleceği öğrenildi. Sarı-lacivertli ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Rade Krunic için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis belli oldu - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Güncel piyasa değeri 8,5 milyon euro olan Boşnak yıldız bu sezon Milan forması altında 14 karşılaşmada görev alırken skor katkısı üretemedi. Dzeko’nun Boşnak orta saha oyuncusunu Fenerbahçe’ye imza atması için ikna ettiği ileri sürüldü.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.