Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar…

Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar…
A+
A-

Süper Lig’in ertelenen 16.hafta karşılaşmasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da mücadelenin hakemi Zorbay Küçük’e olan tepkiler devam ederken, Sarı Kırmızılı kulübe yakın yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘Ali Koç-Recep Tayyip Erdoğan’ iddiası ise bomba etkisi yarattı. Ozan Kütahyalı, “Ali Koç, şampiyonluk için devlet ile anlaştı. Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar” dedi.

İşte Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat’ın BTV’de yaptığı değerlendirmeler…

AHMET ÇAKAR: Bu akşam futbol katliamı yapılmıştır, Galatasaray’ın iki penaltısı verilmemiştir. Abdülkadir Parmak’ın elle müdahalesi penaltıdır, ayrıca Kerem Demirbay’a yapılan müdahale de yine penaltıdır.

AHMET ÇAKAR: Galatasaray Zorbay Küçük tarafından katledildi. Galatasaray katliama uğramıştır.

ÜMİT ÖZAT: Maçtan önce 1 puan Galatasaray için başarıdır demiştim. İlk yarıyı 1-0 önde kapatıyorsun, ikinci yarı Okan Buruk’un hatalı değişiklikleri maçı 1-1’e getirdi. Halil Dervişoğlu’nun sahada tutulması, Mertens’in çıkarılması Okan Buruk’un yaptığı yanlışlardır. Okan hoca en az hakem kadar hatalıdır.

ÜMİT ÖZAT: Sivasspor bu kadar eksik Galatasaray’a karşı pozisyon bulamadı. Halil’in ve Abdülkadir Parmak’ın pozisyonları bana göre penaltıdır. Bomba patlasa Halil Dervişoğlu dönüp arkasına bakmayacak kadar içi geçmiş bir adam. Halil gibi hımbıl bir futbolcunun sahada tutulup Mertens’in, Zaha’nın çıkarılması hatadır.

AHMET ÇAKAR: Zorbay Küçük ve VAR’daki Alper Ulusoy Galatasaray’ın 2 puanını çalmıştır.

“ALİ KOÇ DEVLETLE ANLAŞTI”

RASİM OZAN KÜTAHYALI: Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar, Ali Koç ‘Artık Tayyip Erdoğan döneminde beni şampiyon yapmayacaklar’ diyemez, Ali Koç biat eder, itaat eder ve şampiyon olur.

ÜMİT ÖZAT: Fenerbahçe ligin ilk yarısını 2 puan önde kapattı, sanırsın 11 puan önde. Fenerbahçe dikkatli olması lazım. Geçmişte 9 puan geriden şampiyonluğu verdik, 11 puan geriden Beşiktaş şampiyonluk verdi. Fenerbahçe’nin ayaklarını sağlam basması lazım.

RASİM OZAN KÜTAHYALI: Ali Koç bu sene bırakacak ama Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar, Ali Koç’a bu şampiyonluğu hediye edecekler. Babası Rahmi Koç da böyle istiyor. Ömer Koç CEO’luğu bırakıyor, şirketlerin başına Ali Koç geçecek.

ÜMİT ÖZAT: Ligin bitmesine 5 hafta kala 2 puan önde olsun bir takım o takım kolay kolay şampiyonluğu bırakmaz. Sanki Galatasaray’da içeride bir sıkıntı var paralar yatmıyor diyorlar.

AHMET ÇAKAR: Silah arkadaşları şampiyonluk yarışında koşarken yılda 10 milyon euro’yu yalayıp yutan İcardi Meksika’da şarap içiyor. Davinson Sanchez muhabire diyor ki ‘Sakat değilim Okan hoca karar verecek’ yani demek istiyor ki ‘Paramı almaya kalktım beni kadro dışı bıraktılar Okan hocaya söyleyin beni kadroya alsın yeniden forma giyeyim’

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.