Bakan Kacır’dan İstanbul depremi uyarısı

Bakan Kacır’dan İstanbul depremi uyarısı
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’un beklenen depreme karşı acil adımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Kacır, “İstanbul’un kaybedecek bir dakikası yok. Yüzbinlerce yeni, güvenilir, sağlam konutu inşa etmek durumundayız” dedi.

Deprem uzmanları sık sık İstanbul için beklenen büyük depremle ilgili vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyarıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’daki Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği 50. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı. Burada konuşma yapan Kacır İstanbul’da beklenen depremle ilgili açıklamalar yaptı. “İstanbul’un kaybedecek birdakikası daha kalamıştır” diyen Kacır İstanbul’un çok hızlı bir şekilde depreme hazırlanmak zorunda olduğunu vurguladı.

‘YÜZ BİNLERCE SAĞLAM KONUT İNŞA ETMEK DURUMUNDAYIZ’
Kacır depreme hazırlıkların en iyi şekilde gerçekleştirmek için yüz binlerce yeni, güvenenilir sağlam konut inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İstanbul’daki trafik sorununa da değinen Kacır, “yeni metrolar yapmalıyız” dedi.

Bakan Kacır’ın sözleri, İstanbul’un deprem tehdidi karşısında yeterince hazırlıklı olmadığını ve acil adımlara ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.