Bir dizi daha ekranlara veda ediyor

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor
A+
A-

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan bir diziyi daha reyting canavarı yuttu. NOW’un MedYapım imzalı ‘Kopuk’ dizisinin üçüncü bölümde aldığı reytinglerin az da olsa artması umut vermişti. Dördüncü bölümde alacağı reytingler ise dizinin kaderini belirleyecekti.

kopuk2.jpg

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dördüncü bölümüyle dün ekranlara gelen Kopuk, yine düşük izlenmeye alınca dizinin beşinci bölümde final yapmasına karar verildi. Kopuk’un yerine son anda eylül sezonuna ertelenmesine karar verilmemesi halinde yine MedYapım imzalı ‘Korkma Ben Yanındayım’ yayınlanacak.

kopuk3.jpg

DİZİNİN KONUSU

Modern bir Robin Hood hikayesinin anlatıldığı dizinin konusu şu şekilde:

Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatır, onları okutup ailelerine yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin babası ile mücadele ederken, avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir.

kopuk.jpg

DİZİNİN OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.