Bahçeli Danıştay’ın kararına sert tepki gösterdi

Bahçeli Danıştay’ın kararına sert tepki gösterdi
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, CHP ile DEM Parti’nin iç içe geçtiğini belirtirken, ‘CHP Türk milletiyle sorunludur. CHP’nin ıslah edilmesi milli bir görevdir. 31 Mart’ta Türkiye’yi ‘DEM’lemeye çalışanlara müsaade edilmeyecek’ dedi.
Bahçeli, FETÖ’den ihraç hakimlere iade kararına ilişkin, “Danıştay’ın kararı son derece tehlikeli ve sakıncalıdır. FETÖ’cüleri aklamak, FETÖ’cüleri göreve iade etmek vatana ve millete ihanet değil midir?” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İliç’teki işçilerimizin hayata döndürülmesi yegane ümidimizdir. Üzgün olsak da ümitsiz değiliz. Allah var gam yok. Bölgeye derhal intikal eden heyetimiz arama kurtarma faaliyetlerini duyarlılıkla yapmışlar, incelemelerini kayda geçirmişlerdir.

14 Şubat Çarşamba günü TBMM’nin devreye girmesini yerinde bulduk ve destekledik. Erzincan’daki kazanın tüm yönleriyle araştırılması amacıyla meclis araştırma komisyonunun kurulmasını isabetli bir karar olarak görüyoruz.

Herkes eteğindeki taşı döksün de görelim, kim ne biliyorsa açıklasın da öğrenelim. Yöre insanımızı istismar eden kim veya kimler varsa muhakkak görüş ve düşüncelerine müracaat edilmelidir. Siyanür iddialarını ortaya atanlar, ispatla mükelleftir.

Acılarımız üzerinde siyasi kapı açmaya heveslenmek vicdansızlıktır, pis bir fırsatçılıktır. Kayan toprak inşallah kaldırılacaktır, peki insanlığını kaybedenler eski hallerine nasıl döneceklerdir? Karşımızda çok ciddi bir sorun vardır.

Dünyanın pek çok ülkesinde maden kazalarına şahit olunmuştur.

İliç’te tehlikeli bir sızıntı şu ana kadar tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde en fazla kullanılan kimyasal siyanürdür.

Elbette altın madenciliği yapan kuruluşların her türlü tedbiri almaları, beklenen bir önlemdir. Bilirkişi raporunun aceleye getirilmesi, bir başka tartışma konusudur.

Yeni bir bilirkişi heyetinin oluşturulması akla en uygun seçenektir. Sayın Murat Kurum ne hikmetse hedef tahtası haline getirilmiştir.

İstanbul’da havlu atacaklarını şimdiden fark edenler, sayın Kurum’u yıpratmak için harekete geçmiştir.

Bahsi geçen altın madeni geçmişte defalarca denetlenmiş, haziranda da ilgili kuruma en üst sınırdan para cezası verilmiştir.

Murat Kurum görevini layıkıyla yapmıştır.

Allah’ın izniyle Ankara altın çağına, İstanbul Murat’ına kavuşacaktır. İstismarın kazanımı, ihanetin sonu olmayacaktır. Bu zor günleri bertaraf edeceğiz. Yöre insanımıza geçmiş olsun.

Maden felaketine neden olan ihmallerde payını bulunan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmaması temennimdir. İlçemizin belini doğrultacağı günler yakındır. Bu sıkıntılı günler sabırla aşılacaktır.

Dünya genelinde belirsizlikler endişe verici ölçüde artış halindedir. Farklı coğrafyalarda tezahür eden krizler, barış ve istikrarı tehdit etmektedir. Bölgesel ve küresel kutuplaşma, kaotik bir dünya tablosu resmetmektedir.

ERDOĞAN’IN MISIR ZİYARETİ: “DOĞRU, YARARLI, YERİNDE”

Dünya genelinde belirsizlikler endişe verici ölçüde artış halindedir. Farklı coğrafyalarda tezahür eden krizler, barış ve istikrarı tehdit etmektedir.

Bölgesel ve küresel kutuplaşma, kaotik bir dünya tablosu resmetmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın BAE’de gerçekleştirdiği ziyaretler, özellikle Mısır ziyareti, tarihi niteliktedir. Biz bu ziyaretin çok doğru, yararlı ve yerinde olduğunu değerlendiriyoruz. Mısır ile asırlara dayanan köklü bir ortak geçmişimiz vardır.

Türkiye ile Mısır’ın birbirine sırtını dönmesi, müşterek tarihin ruhuna terstir ve olumsuz faturası kabarık olacaktır.

“REFAH’A SALDIRMAK ÇILGINLIKTIR, SONU İSRAİL İÇİN FELAKETTİR”

Refah’a saldırmak çılgınlıktır, sonu İsrail için felakettir. İsrail katliamlarına son vermelidir. Uluslararası toplum yalnızca kınamayla yetinmemelidir.

Ramazan ayına girmeden kalıcı ateşkes sağlanmalıdır. 1967 sınırları temelinde Filistin kurulmadan, Orta Doğu’da barış ve huzur sadece hayalden ibaret kalacaktır.

“31 MART’TA TÜRKİYE’Yİ DEM’LEMEYE VE DEVİRMEYE ÇALIŞANLARA TÜRK MİLLETİ MÜSAADE ETMEYECEKTİR”

Ya muhalefet değişecek, ya da millet bu muhalefetin defterini dürecektir. CHP Türk milleti ile sorunludur. CHP ile DEM iç içe geçmiştir. Özgür Bey’in irade ve siyasetinin şifreleri, DEM’in eline geçmiştir. 31 Mart’ta Türkiye’yi DEM’lemeye ve devirmeye çalışanlara Türk milleti müsaade etmeyecektir.

CHP, DEM’lenmek ile ekseninden kaymış, kayış koparmıştır. Malum yerel yönetimleri düştükleri zillet çukurundan çekip çıkarmanın zamanı yaklaşmıştır. Vakit Cumhur İttifakı’nda toplanıp kucaklaşma vaktidir. Mutlaka kazanacağız. Türk düşmanlarına karşı aynı çizgideyiz. Biriz, diriz, hep birlikte Türkiye’yiz. Çağrımız her insanımızı kardeş, aziz bilen Türkiye sevdalılarınadır. “Biz birlikte Türkiye’yiz” diyen herkes bizim öz kardeşimizdir.

DANIŞTAY’A TEPKİ: FETÖ’CÜLERİ GÖREVE İADE ETMEK CİNAYET DEĞİL MİDİR?

Devlet demek hukuk demektir. Adalet ve hukukun tahribatı devletin zaafına yol açacaktır. Özellikle AYM ile Danıştay’ın bazı kararların devletimize zarar verdiği açıktır.

Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın gerilemesi için el ovuşturan, fiyat etiketlerini yukarı doğru güncelleyenlerden hukuken hesabı sorulmadan, sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir?

Danıştay’ın mesleğe iade kararı çok tehlikedir.

Bu kararı alan Danıştay üyeleri maklube mi yiyorlar? FETÖ’cüleri göreve iade etmek cinayet değil midir?

Danıştay 5. Dairesi adalet ve hukuka göre karar vermemiştir. 15 Temmuz’a tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir.

Gelecekleri varsa görecekleri de vardır.

Eğer yanılıp üstümüze gelen olursa, tavsiyem, boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir.

Çünkü yatacağı yer sadece mezardır, hesabı da sadece yüce Allah’a verecektir. Kuyuya düşen yoktur, Yusuf suresine konu olacak bir şey yoktur.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.