Galatasaray’da başkanlık seçimi: Dursun Özbek mi, Süheyl Batum mu?

Galatasaray’da olağan seçimli genel kurul heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum, bugünkü seçimde başkanlık için yarışıyor.

Galatasaray’da başkanlık seçimi: Dursun Özbek mi, Süheyl Batum mu?
A+
A-

Galatasaray’da olağan seçimli genel kurul heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum, bugünkü seçimde başkanlık için yarışıyor. Genel kurul toplantısı, Galatasaray Lisesi’nde devam ediyor. Oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erdi. Tüm gelişmeleri haberimizden canlı takip edebilirsiniz.


Galatasaray Spor Kulübü’nün 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi’nde yapılan oy kullanma işlemlerinin ardından belli olacak. Galatasaray’ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek ile anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor.

Oy kullanma işlemi 15.00 itibariyle sona erdi. Kazanan aday, oy sayım işlemlerinin ardından belli olacak. Galatasaray olağan seçimli genel kurulunda 4 bin 143 oy kullanıldığı açıklandı.

Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

”Tam bayram yeri gibi. Herkes birbiriyle kucaklaşıyor. Uzun zamandır birbirini görmeyen insanlar birbirini görüyor. Galatasaray’da her zaman olduğu gibi seçimler bayram havasında geçer, bugün de öyle geçiyor. Çok güzel bir katılım var. Genel kurul, Galatasaray’a en iyi hizmet edecek yönetimi seçecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. atılım bence yerinde. Seçimlerin yeterli katılımla olması, seçilecek yönetime güç katar. O itibarla yeterli sayıda üyemiz buraya geldi, oyunu kullanacak. Bundan sonra gelecek yönetime de başarılar diliyorum. Her gelen yönetim, bir öncekinin yaptığının üzerinde bir şey yapacaktır Galatasaray için.”

Süyehl Batum’un açıklamaları şu şekilde:

”İyi bir kampanya geçirdik. Üçünde listeyi verme yükümlülüğümüz vardı. Üçünde verdik ama daha şampiyon olmamıştık. Hepimiz Galatasaray taraftarı olduğumuz için bir süre düşük profilli devam edelim dedik. O bizim kendimizi anlatmamızda biraz engel oldu. İnsanlar yanlış anlar diye düşündük. Şampiyon olacağımız zaman ortaya çıkarız dedik. Karagümrük maçından sonra, tamam 6 puan dedik, geçen haftadan sonra daha düşük profilli olalım dedik. İyi geçti, heyecanlıyız. Gördüğünüz gibi Galatasaray hakikaten farklı bir kurum. Herkes burada bir şölen havası içinde. Dursun Bey ile birlikte içeriye giriyoruz, çıkıyoruz. Biz hakikaten demokratik bir kurumuz. Bunun kıymetini biliyoruz. Türkiye’nin de, diğer kurumların da bunu bilmesini istiyoruz. Bu kuruma hakaret etmelerini istemiyoruz. Genel kurullarında toplu halde küfür etmelerini istemiyorum. Sahamızın basılmasını, genel sekreterimizin tehdit edilmesini istemiyoruz. Ne idüğü belirsiz adamların bizlere saldırmasını, sadece babaları zengin diye, ben burada Ali Koç’u kastetmiyorum. Onun gibi Hulusi Belgü var. Ona diyorum ve onun gibi diğerlerine söylüyorum. Bizzat Ali Koç’un da yaptığını hiç tasvip etmiyorum. Biz Türkiye’de önemli camialarız. Bir rekabet edeceğiz. Sahada mücadele edeceğiz. Ama birbirimize hakaret eden, tehdit eden duruma kesinlikle düşmemeliyiz.”

Başkan adaylarının yönetim kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle:

Asıl: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

Süheyl Batum kimdir? Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? –

Asıl: Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman

Yedek: Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Siber Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.