Aziz Yıldırım’dan Jose Mourinho müjdesi!

Aziz Yıldırım’dan Jose Mourinho müjdesi!
A+
A-

Fenerbahçe’de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

“ANLAŞACAĞIZ, MOURINHO’YU GETİRECEĞİZ”

Jose Mourinho ile ilgili konuşan Yıldırım, “Şampiyon olabilmek için, önce iyi takım olması lazım. İyi teknik direktör, iyi yönetim olması lazım. Yönetim var. Teknik direktör olarak da iyi bir teknik direktör getireceğiz. Futbol takımımıza en azından 3-4 kaliteli oyuncuları da transfer edeceğiz. Bu hafta sonu ben de Londra’ya gideceğim. Anlaşacağız, Mourinho’yu getireceğiz.” dedi.

“LONDRA’DA BULUŞACAĞIZ”

Yıldırım, açıklamalarına, “Cumartesi günü Londra’da Mourinho ile buluşacağız. Mourinho, bana Fenerbahçe-İstanbulspor maçını izlediğini söyledi. Onunla konuşup takım hakkında ne gerekiyorsa ona göre hazırlık yapacağız.” diye devam devam etti.

Aziz Yıldırım, “Ne istiyorsa yapacağız, problem yok. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe’nin her zaman parası vardır.” sözlerini sarf etti.

JOSE MOURINHO’NUN SÖZLERİ

Öte yandan Jose Mourinho, geleceğine dair açıklamada bulundu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemindeki Jose Mourinho, ilk kez resmi olarak görüşmeleri doğruladı ve açıklama yaptı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ SORUSU

Jose Mourinho, “Fenerbahçe ve Beşiktaş, sizi teknik direktör olarak görmek istiyor. Ne söylersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

“TÜRKİYE’DEN TEKLİF VAR”

Jose Mourinho, “Bir karar vermem gerekiyor. Şu ana kadar saygısızlık yapmamak için benimle görüşmek isteyen kulüpleri dinledim sadece. Yalnızca Türkiye’den önemli takımlar değil, hem Suudi Arabistan’dan hem Avrupa’dan başka kulüplerle de görüştüm.” ifadelerini kullandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.