Galatasaray’da Erden Timur krizi

Galatasaray’da Erden Timur krizi
A+
A-

Galatasaray, bu sezon 102 puana ulaşarak ligdeki üst üste iki, toplamda ise 24. şampiyonluğunu elde etti. Sarı kırmızılı takımın şampiyonluğunda ciddi bir katkıya sahip olan Erden Timur ise görevinden ayrılacağı iddiaları ile spor gündemine geldi. Fatih Altaylı, bu ayrılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

11 Haziran 2022’de Galatasaray’da gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrasında başkan seçilen Dursun Özbek’in yönetim listesinde Sportif A.Ş. Başkan Vekili olarak görev almaya başlayan Erden Timur’un Galatasaray’daki görevinden ayrılacağı iddiaları spor gündeminden düşmezken yeni bir bilgi gündemi salladı. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı duyanları şaşırtan bir iddia ortaya attı.

Galatasaray’da iki şampiyonluğun mimarı Erden Timur’un geleceği belirsizliğini korurken, ünlü gazeteci Fatih Altaylı’dan olay yaratan bir iddia geldi. Altaylı, Timur’un olası ayrılığının ardında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un değil, Galatasaray yönetimi içinden gelen saldırıların olduğunu öne sürdü.

yeni-proje-8-001.jpg

“GALATASARAY’DAN KOPARAN ALİ KOÇ DEĞİL, KENDİ KULÜBÜ OLDU!”

Altaylı, Timur’un başarısına rağmen kulüp içinde bir grup tarafından eleştirilmeye başlandığını ve bu eleştirilerin yönetim kurulu içinden destek bulduğunu belirtti. Başkan Dursun Özbek’in başlangıçta Timur’u koruduğunu ancak daha sonra eleştirenlere katıldığını ifade etti.

yeni-proje-10-001.jpg

“YÖNETİCİLER VE HATTA BAŞKAN BİLE TİMUR HAKKINDA OLUMSUZ SÖYLENTİLER YAYDI!”

Fatih Altaylı, Galatasaray yönetimi ve hatta başkanın da Timur hakkında çirkin ithamlarda bulunduğunu iddia etti. Bu iddiaların Timur’un kulağına gittiğini ve olası ayrılığında etkili olduğunu belirtti.

yeni-proje-9-001.jpg

KALACAK MI YOKSA GİDECEK Mİ?

Bu gelişmeler Galatasaray camiasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, Erden Timur’un geleceği hakkında endişeli bir bekleyiş içinde.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.