Ahmet Çakar’dan Acun Ilıcalı’ya zor soru!

Ahmet Çakar’dan Acun Ilıcalı’ya zor soru!
A+
A-

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe’deki Aziz Yıldırım – Acun Ilıcalı tartışmasına dahil oldu. Aziz Yıldırım’ın Adnan Oktar ve FETÖ imaları hakkında konuşan Ahmet Çakar, Acun Ilıcalı’ya sosyal medya üzerinden mesaj yolladı.

Fenerbahçe’de hafta sonu gerçekleştirilecek seçim öncesi başkan adayı Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un yönetim listesine giren Acun Ilıcalı arasında büyük bir savaş patladı.

Aziz Yıldırım’ın katıldığı yayınlar ve basın toplantılarında Adnan Oktar’a yakınlığı ile itham ettiği Acun Ilıcalı hakkında şimdi de FETÖ’ye yardım ettiği iddiaları ortaya atıldı.

Aziz Yıldırım, Adnan Oktar cemaatinde sadece 1 yıl değil 9 yıla yakın süre kaldığını söylediği Acun Ilıcalı hakkında ayrıca FETÖ mensuplarına Dominik üzerinden pasaport çıkarttığını öne sürdü.

AHMET ÇAKAR’DAN ACUN ILICALI’YA MESAJ

Bu iddialar hakkında henüz Acun Ilıcalı’dan bir yanıt gelmezken, eski hakem olan ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar da topa girdi. Çakar, Twitter üzerinden Acun Ilıcalı’ya seslendi.

İşte Ahmet Çakar’ın yaptığı paylaşımlar:

“Sevgili Acun sana soruyorum. Aziz Yıldırım’ın dediği bu Adnan Oktar işi doğru mu? Eğer böyle bir şey varsa sakın bir daha bana merhaba deme…

Yahu Acun cevap versene kardeşim. Aziz Yıldırım senin için FETÖ’cülere pasaport veriyor diyor. Bu doğru mu değil mi?”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.