Beşiktaş’tan Trabzonspor’a transfer çalımı!

Beşiktaş’tan Trabzonspor’a transfer çalımı!
A+
A-

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, Trabzonspor’a tarihi transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Süper Lig’de tarihinin en başarısız sezonlarından birini geriden bırakan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, bu hedef doğrultusunda ezeli rakibi Trabzonspor’un eski yıldızına kancayı taktı.

Serdar Topraktepe yönetiminde Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da transfer operasyonuna başladı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı yönetim, Trabzonspor’un golcü ismine kancayı taktı.

Gazeteci Ertan Süzgün’ün haberine göre; Kartal, geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını terleten ve sezon boyunca attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Nijeryalı golcü Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin Nijeryalı golcünün şartları hakkında bilgi aldığı öne sürüldü. Bonservisi İngiliz ekibi Southampton’da olan golcü oyuncu, geçen sezon bordo-mavili forma altında 25 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 17 gol 4 asiste imza atmıştı.

İngiliz ekibinin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan golcü oyuncu için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüdü. Nijeryalı golcünün Türkiye’ye dönebileceği iddia edildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.