Erman Toroğlu ve Metin Akpınar’a şok!

Zaman zaman tartışma konusu olması dolayısıyla yapılan düzenlemeyle Erman Toroğlu ve Metin Akpınar’ın görevlerine son verildiği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Erman Toroğlu ve Metin Akpınar’a şok!
A+
A-

Fahri trafik müfettişlerinin görev ve yetkileriyle ilgili yapılan düzenlemeyle 70 yaş sınırı getirildi. 70 yaş ve üstünde olan vatandaşlar, fahri trafik müfettişliği yapamayacak.

Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz, 70 yaş sınırı getirilen fahri trafik müfettişliği hakkında Kanal D Haber’e açıklamalarda bulundu.

FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLİĞİ ÜST YAŞ SINIRI KAÇ?
Tülay Korkmaz, “Biz para karşılığı değil gönüllü olarak gördüğümüz cezaları yazabiliyoruz. Devlet bu yetkiyi bize veriyor. Artık 70 yaş sınırı var ve yılda 2 defa eğitim şartı getirildi. Bu şartlara uymayanların müfettişlikleri iptal edilecek. Ayrıca, kasti işlemler de müfettişlikten men edilme sebebi olacak” diye konuştu.

Tülay Korkmaz, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile ünlü sanatçı Metin Akpınar’ın da 70 yaş kriterine takıldığı için müfettişliklerinin iptal edildiğini de belirtti.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.