Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

Fenerbahçe bombayı patlatıyor!
A+
A-

Portekizli teknik adam Mourinho’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 120 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

İsmail Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra Portekizli efsane teknik adam Jose Mourinho ile sözleşme imzalayarak dünyanın gündemine oturan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Portekizli teknik adam yönetiminde Süper Lig’de şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi’nde ise grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Jose Mourinho yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda arayışlara başladı. Gol yollarında kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere’ye dikti.

Fotomaç’ın haberine göre; Fenerbahçe, İngiliz devi Chelsea formasını terleten İngiliz süper yıldız Raheem Sterling’e kancayı taktı.

Kanarya’nın 29 yaşındaki golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü. Bu sezon Chelsea forması altında 43 karşılaşmada görev alan İngiliz golcü, bu karşılaşmalarda 10 gol 8 asiste imza attı.

Güncel piyasa piyasa değeri 35 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 120 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca toplamda 571 karşılaşmada görev alan İngiliz süper yıldız, bu karşılaşmalarda 181 gol 113 asiste imza attı.

Kanarya’nın İngiliz golcüyü Jose Mourinho ile ikna etmeye çalışacağı ileri sürüldü.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.