Süper Lig’de en fazla süre alan isimler belli oldu

Süper Lig’de en fazla süre alan isimler belli oldu
A+
A-

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun en fazla süre alan oyuncusu, Fenerbahçe’nin başarılı kanat oyuncusu Ferdi Kadıoğlu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan sezonun istatistiklerine göre, en çok süre alan oyuncular listesinde zirveye Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu yerleşti. Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayla Süper Lig’de sergilediği performansla dikkat çekti.

FERDİ KADIOĞLU’NUN İSTİKRARI

Geride kalan sezonda Fenerbahçe’nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig’de toplam 37 maça çıkarak 3 bin 328 dakika sahada kaldı. Bu performansıyla en çok süre alan oyuncular listesinin başında yer alan Kadıoğlu, takımının başarısında önemli bir rol oynadı. Genç oyuncunun istikrarı ve yüksek performansı, hem teknik heyet hem de taraftarlar tarafından büyük takdir topladı

DİĞER İSTİKRARLI İSİMLER

Ferdi Kadıoğlu’nu en çok süre alan oyuncular listesinde takip eden isimler de dikkat çekici. Kasımpaşalı Haris Hajradinovic, 38 maçta toplam 3 bin 310 dakika sahada kalarak listenin ikinci sırasında yer aldı. Hajradinovic’in ardından Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, 37 maçta 3 bin 299 dakika sahada kalarak üçüncü sırayı aldı. Muslera’nın, kalede gösterdiği istikrar ve performansla Galatasaray’ın savunma hattına güven verdiği görülüyor.

EN FAZLA SÜRE ALAN 10 İSİM

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı verilere göre, Süper Lig’de en fazla süre alan 10 oyuncu şu şekilde sıralandı:

https://7c53014672cc5a7bcf07ba612819e4fb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html
Süper Lig'de sezonun en fazla süre alan ismi Ferdi Kadıoğlu oldu - 1

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.