Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı hedef aldı

Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı hedef aldı
A+
A-

Ali Koç, olağan genel kurul öncesi gelecek hedefleri ve seçim gündemine ilişkin kongre üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Finansal açıdan kulübün artık bir sıkıntısı olmadığını dile getiren Ali Koç, ”Finansal açıdan Avrupa’nın en kötü kulübüydük. Bizden bağımsız 700 kulübü inceleyen UEFA’nın raporundan bahsediyorum. Geldiğimizde 17 milyon Euro hemen ödememiz gereken rakam vardı. Kadro değerimiz rakiplerimizin altındaydı ve 612 milyon Euro borcumuz vardı. Finansal açıdan gemiyi doğru noktaya getirdik. Daha çok yolumuz var. Tünelin sonundaki ışığı artık görebiliyoruz. Fenerbahçe’ye aday olmak artık çok kolay” dedi.

Açıklamalarının devamında Aziz Yıldırım’ı hedef alan Ali Koç, ”Jose Mourinho transferi sadece rakiplerin değil, Sayın Aziz Yıldırım’ın da dengesini bozmuş olacak ki son söylemleri kabul edilebilir değil. Fenerbahçe’yi tehdit etmeye başladı. Açıktan para veriyor dedi. Bir hocanın çok daha uygun rakamlara bizi seçebileceğini kabul etmiyor” ifadelerini kullandı.

Ali Koç’un diğer açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Stadyum isim hakkından gelecek olan gelirle Bankalar Birliği borcumuzu eriteceğiz. Seçimi kazandığımız takdirde, 19 membranı değiştirip stadımızın çatısına ‘Mustafa Kemal Atatürk’ yazacağız.”

“Kayıtsız, şartsız bize inanmaya devam eden, inancında bir gram şaşmayanlara mahcubuz. En çok ne sevindirecek beni biliyor musunuz? Sizlerin ‘iyi ki arkasında durmuşuz’ demeniz. Cam tavanı kırdığımız zaman göreceksiniz hem ulusal hem de uluslararası başarılar arka arkaya gelmeye başlayacak.”

“Kuvvetli bir yönetimimiz var. Tecrübeli bir yönetimimiz var. Arzulu bir yönetimimiz var. Cömert bir yönetimimiz var. Yapacağımız takviyelerle Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracağız. Bu takım şampiyon olacak!”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.