Terörist başı Gülen akli melekelerini kaybetti!

Terörist başı Gülen akli melekelerini kaybetti!
A+
A-

Pensilvanya’daki terörist başı Fethullah Gülen’in sağlık durumunun kötüye gittiği günlerdir konuşulan konular arasındaydı. Bu iddialar FETÖ’cü Abdülhamit Bilici ve Adem Yavuz Arslan,  tarafından da doğrulanmış oldu. Akli melekelerini kaybettiği ifade edilen terörist başı Fethullah Gülen’le röportaj yapmaya çalışan Bilici ve Arslan sağlık sorunları olduğunu ifade ett.

KONUŞAMADAN DÖNDÜLER 

Terörist başını kaçıran Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu, Ekrem Dumanlı Gülen’in yanına yine FETÖ’cü olan Adem Yavuz Arslan, Metin Yıkar ve Abdülhamit Bilici’yi getirdi. Aktarılan bilgilere göre Arslan, Yıkar ve Bilici röportaj yapamadan kendi kendilerine konuşup yanıt alamadan geçmiş olsun diyerek Gülen’in yanıdan ayrıldı. 

SORULARA CEVAP VEREMEYECEK DURUMDA 

Sosyal medyada Metin Yıkar’la yaptıkları yayında sağlık durumunun kötü olduğunu itiraf eden FETÖ’cü ekip sorulara dahi cevap veremeyecek durumda olduğunu kabul etti. 

Bilici yayında “Röportaj yapmamıza izin vermeyecek kadar sağlık sorunları var ama yatalak durumda değil selamlaştık geçmiş olsun dileklerimizi iletip dua talebinde bulunduk” ded

.Arslan ise “Doktorları ziyaretin kısa olması gerektiğini sorularımıza yanıt veremeyeceğini zaten baştan söylediler. Soru sorma ihtimalimizin olmadığını bilerek yola çıktık.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.