İki takımdan ligden çekilme başvurusu

İki takımdan ligden çekilme başvurusu
A+
A-

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin bölgedeki etkileri devam ediyor. Deprem, 11 ili ağır bir şekilde etkiledi. Geçtiğimiz sezon, bazı spor kulüpleri yaşanan depremin etkisiyle bulundukları organizasyondan çekilmek durumunda kaldı. Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gelecek sezon için ligden çekilme talebinde bulundu.

Ajansspor’dan Nazım Türknas’ın haberine göre Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ligden çekilen Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF’ye gelecek sezon için ligden çekilme talebinde bulundu.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ÇEKİLMİŞLERDİ
Meydana gelen depremlerin ardından Süper Lig’den Hatayspor ve Gaziantep FK, TFF 1. Lig’den Adanaspor ve Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig’den Adıyaman FK ve Diyarbekirspor, TFF 3. Lig’den Kahramanmaraşspor, Malatya Arguvanspor ve Osmaniyespor çekilmiş, BAL’dan ise Kahramanmaraş İstiklalspor ve Adana FK gruplarında lider oldukları için 3. Lig’e yükseltilmişlerdi.

Depremi en derinden yaşayan iki şehrin takımı Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor’un ise yapmış oldukları başvurular neticesinde bu yıl da tüm haklarının bir sonraki sezona kalacak şekilde gerekli başvuruları yaptıkları öğrenildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.