İmamoğlu’ndan ‘çivi bile çakmadı’ diyen Erdoğan’a yanıt

İmamoğlu’ndan ‘çivi bile çakmadı’ diyen Erdoğan’a yanıt
A+
A-


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy’de İş Bankası Mensupları Sitesi’ndeki riskli yapıların yıkımı sırasında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik yaptığı, “3 yılı geçti bu büyükşehir belediyesi İstanbul’a bir çivi çakamadı. Dörtte biri anca biten viyadük dışında ortada hiçbir şey yok. Gece gündüz çalışarak hattımızı tamamladık.” eleştirilerine yanıt verdi.

İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’ndan yaklaşık 24 kat daha fazla iş üretmişim 4 yılda. Ondan önce Nurettin Sözen onun yaklaşık 5-6 katı 5 yılda üretim yapmış. Burada kocaman bir çivi çakmış İmamoğlu var hem de 13.27 kilometre yol yaparak” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çivi mi istiyorlar ben çivi göstereyim ekranlarda bak burada kocaman bir çivi var. Bu tam 13.27 kilometre. Burada da diğer başkanların. Şurada da en küçük ortalamayı görüyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanından yaklaşık 24 kat daha fazla iş üretmişim 4 yılda. Ondan önce Nurettin Sözen onun yaklaşık 5-6 katı 5 yılda üretim yapmış. Burada kocaman bir çivi çakmış İmamoğlu var hem de 13.27 kilometre yol yaparak. Daha da yolumuz uzun, daha güçlü işler başaracağız. Bizi izlemeye devam etsin imrenerek.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.