Ünlü müzisyenin hastane görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü müzisyenin hastane görüntüleri ortaya çıktı
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını ve ameliyat olduğunu duyuran Hüsnü Şenlendirici’yi yakın dostları yalnız bırakmadı. Ercan Saatçi ve Hakan Altun ziyaret ettikleri Şenlendirici’nin sağlık durumu hakkında “Kardeşimiz gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür” diyerek bilgi verdi.

‘Şarkılar Bizi Söyler’ isimli programda Sibel Can ve Hakan Altun’la ekranlarda olan klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyurmuştu. İki çocuk babası ünlü müzisyen yakalandığı bağırsak kanserinin ardından özel bir hastanede ameliyat olmuştu.

Hüsnü Şenlendirici sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘KISA BİR ARA…’

Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim.. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım Sevgiyle kalın..

ekran-goruntusu-2023-04-09-140707.jpg

Hüsnü Şenlendirici’nin hastane görüntüleri de ortaya çıktı. Kanser tedavisi gören ünlü müzisyeni yakın dostları yalnız bırakmadı.

YAKIN DOSTLARINDAN ZİYARET

Hüsnü Şenlendirici’nin yakın arkadaşı olan Hakan Altun arkadaşını hastanede ziyarete gitti ve yaptığı paylaşımda Şenlendirici’nin durumuyla ilgili şunları söyledi:

Değerli kardeşim müzik yoldaşım sevgili Hüsnü Şenlendirici ufak bir operasyon geçirmiştir. Şimdi sağlık durumu çok iyi Allaha şükürler olsun. Bu süreçte bizi arayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz. Sevgili kardeşim Hüsnü’ye Allahtan acil şifalar dilerim, dualarınızı eksik etmeyin.

ekran-goruntusu-2023-04-09-140647.jpg

Ercan Saatçi de hastanedeki görüntüsünü; “Kardeşimiz gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür” notuyla paylaştı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.