İYİ Parti’nin üçüncü reklam filmi yayında

A+
A-

İYİ Parti seçimler için hazırladığı ‘ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi’ temalarının üçüncüsünü yayınladı. “20. yılında Ak Parti sunar; Çöküş Ekonomisi” başlığıyla yayınlanan videoda ekonomide gelinen son durum anlatıldı.

‘Çöküş ekonomisi, yoksulluğun ve açlığın pençesinde bir memleket, beceriksizliği örtbas için söylenen binbir yalan, ciddiyetsizliğin gölgesinde kayıp bir bakan, bitmek bilmeyen bir inat’ şeklinde bölümlere ayrılan video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bazı kesimlerde bir şükürsüzlük, bir tatminsizlik, bir karamsarlık hali aldı başını gidiyor” ifadeleriyle başlıyor. Erdoğan’ın ifadeleri sırasında ise çöpten plastik ve yiyecek toplayan kadınların görüntüsüne yer verildi.

Vatandaşların alım gücünde yaşadığı zorluklara değinilen sokak röportajlarına yer verilen videoda Erdoğan’ın yıllar önce kullandığı “Ekonomide kaide alım gücüyle ölçülür” ifadeleri yer aldı.

Vatandaşların girdikleri ucuz et kuyrukları, gıda fiyatlarındaki pahalılık, akaryakıtta yaşanan rekor artışların da yer aldığı videoda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ekonomiye ilişkin yaptığı “Ekonomi canlı, işler iyi” değerlendirmeleri ve Erdoğan’ın “Benden başka bir şey beklemeyin” yorumları da kaydedildi.

Videoda dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ziyareti sırasında kanser ilaçlarının temini için yardım istemesi üstüne kendisine para veren Bayraktar’ı “Ben dilenci değilim” diyerek geri çeviren lenf kanseri hastası Dilek Özçelik de yer verildi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.