Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek

Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek
A+
A-

Enerji alanında yaptığı atılımlarla tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye, dışa bağımlılığı azaltacak hamlelerini sürdürüyor. Son olarak 710 milyar metreküplük Karadeniz gazını karaya çıkartılırken, yeni rezervlerin gün yüzüne çıkması da yakın. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bir müjdenin daha sinyalini verdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret etti.

GABAR MÜJDESİNİ ERDOĞAN VERECEK
Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Türkiye Cumhuriyeti’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltılmasının en önemli işlerden biri olduğunu dile getiren Dağ, “Doğal gazın çıkartılmasıyla bu konuda önemli bir mesafe katettik. Şimdi Gabar’dan çok pozitif mesajlar geliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde onun da müjdesini Sayın Cumhurbaşkanı’mız paylaşacaklardır” dedi.

Dağ, “Nükleer tesis, RES’lerin (rüzgar enerjisi santrali), GES’lerin (güneş enerjisi santrali) daha da çoğalmasıyla ciddi anlamda bir noktaya geldik. Dolayısıyla enerjide dışa bağımlılığı tamamen bitiren ya da çok az noktaya getiren bir ülke haline ülkemizi getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“AMERİKA DUYSA ÜZÜLECEK”
Öte yandan İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gabar’daki petrol müjdesine değinmişti. Soylu, “Geçmişte Gabar Dağı’nda terörist vardı. Şimdi ne var biliyor musunuz? Şimdi, petrol çıktı. Hem de günde 8 bin 900 varil üretiliyor. Şunu da söyleyeyim. Şimdi yeni bir kuyu açıldı. Adı Gabar-1 Kuyusu. Amerika duysa üzülecek. Hem de rezervinin çok büyük olduğu tahmin ediliyor” ifadelerini kullanmıştı.


“MİLLETİMİZ DOĞRUDAN YANA OLDUĞUNU GÖSTERECEKTİR”
Açıklamalarında 14 Mayıs’a değinen ve seçimleri Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olarak gördüklerini söyleyen Dağ, “Doğru zamanda, doğru adamla, doğru adımlarla, doğru ittifakla, doğru partiyle inşallah 14 Mayıs’ta milletimiz doğrudan yana olduğunu yine gösterecektir. Bizim sahadan gördüğümüz de budur” diye konuştu.

AK Parti hükümetlerinin hemen her ilçede, köyde eserleri, hizmetleri olduğunu anlatan Dağ, 5 yıllık süreç için de milletten yetki istediklerini vurguladı. Dağ, “21 yıldır yaptığımız hizmetler ortada. Bir 5 yıl daha inşallah önümüzdeki süreçte biz milletimize kaldığımız yerden hızla hizmet etmeye devam edeceğiz çünkü işimiz çok” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.