SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİMİZİN ANEKDOTLARI

A+
A-
Yazar biyografi alanı. Lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it. Lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it and seemed ready to slide off any moment. Yazar biyografi alanı. Could see his brown belly.

Malumunuz yakın bir tarihte Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine 2 günlük bir ziyaretimiz oldu. Bu görüşmelerde başta sayın rektörümüz prof.dr. Mehmet Kul olmak kaydıyla, sayın dekanımız prof.dr. Metin Zontul ve özel kalem müdürü Ufuk bey dahil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bizimle tanışmak için onca yoğunluğu olmasına rağmen davetimizi kırmayan Sivas’ın değerli milletvekili sayın Rukiye Toy hanımefendiye saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.”Rukiye hanım geleceğin bakanı olacak kapasitede bir hanımefendi bunu belirtmeden geçmeyelim”
Öncelikle izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Sivas misafir perverliği ve sıcak insanlarıyla gerçekten muhteşem bir ilimiz, gerek misafir karşılamaları gerek konaklama olsun sağolsunlar ilgi alaka harikaydı çok iyi karşılandık. ALLAH samimyetlerini arttırsın bu güzel insanlarımız canla başla memleketleri için çalışıyorlar. Bunu görmek bile insana övünç ve güven veriyor.
Sayın rektör prof.dr. Mehmet Kul beyfendi öncülüğünde neredeyse tüm dünyayı kapsayacak devrim niteliğinde çalışmalar yapılmakta ayrıca labarotuarlar ve ar-ge çalışmaları müthiş hepsi gözden geçirilmeyi ve ilgiyi hak eden çalışmalar ve ülkemiz için değerlendirmeye değer ele alınacak güzel olgunlaşmış projelerin olması, laftan çok icraatı göstermekte.!
Malesef bu lap ve çalışmaların gerekli ilgi ve alakayı görmediği kanaatindeyim. Gerek medya gerekse yatırım açısından ama burdan ve şahsımın önceliğinde gerek devlet bürokrasisi olsun, gerekse uluslarlar arası iş adamları topluluğu olsun tüm gücüm ve enerjimle Amerika, Kuveyt, Katar, Mısır ve Dubai gibi ülkelerde bu projeleri tanıtım yapmak kaydıyla, gereken yatırımcı potansiyelini Sivas şehrimize taşımayı ümit ediyorum. İnanmışların ve samimi insanlrın yanında olmak insanı mutlu ediyor ve bu insaların isimleri Türkiye ve dünya tarihine altın harflerle geçeceğinden adım kadar eminim.
Üniversitede gösterilen ve gezdirilen laplardan en çok dikkatimi çeken bir 3d metal toz alışımları ile yapılan bazı ham çalışmalar oldu..(Gördüğüm çalışmalar hakkında fazla bilgi veremiyorum fikir ifşası olmaması için) Ciddi ve gerçekçi, real olarak olaya yaklaştığımızda az bir bütçe ve kısıtlı imkanlarla başarılan ve imkansızlıklarla yapılmış bir iş anca bu boya ve olgunluğa erişir eğer imkanlar genişledikçe, olanaklar var oldukça, ülkemiz için dev yatırıma dönüşebilir batı ve avrupa pazarında aynı zamanda Asya ve Amerika’da çok iyi derecede yerimizi alabiliriz. Onlarla yarışmak için tüm zeka ve zekilik Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde toplanmış az bir destekle dünya tarihinde ilkler yaratabilirler kanaati bende oluştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın konu hakkında duyarsız kalmayacağını ümit ediyorum. Kendisine özel olarak bildirmekten zevk ve onur duyarım. Konu hakkında fazla detaya girmek istemiyorum proje ve fikiler müthiş ve daim inevasyon içermekte ve dünya teknolojisinin olduğu yerden takip edildiği bir dünya haline gelmiş bu yüzden ümit vadediyor. Ben burdan tüm bürokratlara ve iş adamları başta olmak kaydıyla acil yatırıma davet ediyorum.Kimsenin yaptığı işten pişman olacağını sanmıyorum. Gidin, görün ve destek olun.! Her iddia ıspat ister ülkenizi seviyorsanız bu kervana katılmalısınız size bunu ıspatlamak için büyük bir fırsat sunuyor Sivas Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi rektörü sayın Mehmet Kul.
Son olarak merakınızı gidecerek bir ziyaret yapmanızı temenni ederek sözlerimi bitiyorum.
Sivas Bilim ve Teknolojiler Üniversitesi Sayın dekan bey aslen Kahramanmaraş’lı olmasına rağmen tam bir Sivas hayranı tüm gücünü ve ömrünü Sivas’ın kalkınması içn vermiş bir isim misafirperverliği konuklarla ilgilenmesi yaptığı işte samimiyeti ile başarıyı çoktan hak etmiş bir kişi aynı şekilde üniveristenin dekanlığını yapan prof. dr Metin Zontul beyfendi sahada etkili, çalışkan kibirden uzak ve hizmetten ülke menfaat ve çıkarları doğrultusunda asla mesai gözetmeyen günün 24 saatini verecek bir isim.! Sivasın ahlakı ile ahlaklanan halkın sevinç ve umudu olan çalışkan ve saygılı! Yorulmak bilmez enerjisi ile Sivas’ı her zaman bir adım daha yukarıya taşımak için tüm şartları zorlayan sayın vekilimiz Rukiye Toy hanım efendiye ise nezaket ziyaetinden ve bizi yanlız bırakmayıp eşlik eden Sivas’ı tarihsel dokusunu , doğal ve kültürel yapısını bize tanıtan ve tanıştıran isim olduğu için şahsıma ve danışmanlarıma ve misafirlerime zaman ayırdığı için tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Ziyaretimiz boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Sivaslıların ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını sizleri tanıdıktan sonra emin oldum. Umarım Rektör beyin bir sonraki görevinde de başarılı olacağını düşünüyor ve tüm desteğimle yanında olduğumu belirtmek istiyorum tekrar görüşmek üzere.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.