Ünlü oyuncu genç yaşta hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu genç yaşta hayatını kaybetti
A+
A-

Whitaker ve Nash’in kızı True Whitaker, annesinin ölümünü perşembe günü paylaştığı bir Instagram Hikayesi’nde duyurdu. Ölüm sebebi ise açıklanmadı.

25 yaşındaki True, annesinin siyah beyaz fotoğrafını paylaşarak üzerine, “Güle güle anne. Seni sonsuza kadar seviyorum. Dünyanın en güzel kadını… Bana bildiğim her şeyi öğrettiğin için teşekkür ederim. Seni rüyalarımda göreceğim ve seni kalbimde hissedeceğim.” diye yazdı.

True, soul şarkıcısı Donny Hathaway’in “A Song For You” şarkısını da paylaşımına ekledi.

Whitaker ve Nash, CBS News’e göre ilk kez 1994 yapımı “Blown Away” filminin setinde tanıştılar. Çift iki yıl sonra 1996 yılında Jamaika’nın Montego Körfezi’nde evlendi. Çiftin True dışında 27 yaşındaki Sonnet Noel isimli bir kızları daha bulunuyor.

22 yıllık evliliğin ardından Whitaker, Aralık 2018’de Nash’ten boşanma davası açtı ve dilekçede uzlaşmaz farklılıklar olduğunu belirtti.

2009’da Parade’a verdiği bir röportajda Whitaker, karısı hakkında, “Dürüst olmak gerekirse, eşim çocuklar konusunda benden çok daha güçlü. Bir şeyleri atlatmaya çalıştıklarında bana geliyorlar. Her zaman bir karar vermem gerekiyor. Gelip ‘Hey baba, bunu yapmamızın bir sakıncası var mı?’ dedikleri zaman duraklayın. Ben de onlara şöyle bakıyorum: ‘Bu konuyu annenle konuştun mu?’ Kolay olanın ben olduğumu biliyorlar.” şeklinde konuşmuştu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.