Saffet Sancaklı istifa etti

Saffet Sancaklı istifa etti
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifasının istendiğini duyurmuştu. Yalçın’ın açıklamasının ardından MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı, sosyal medya hesabından istifa ettiğini bildirdi.

Sancaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın, yeni dönemde Kocaeli’de MHP’ye en az bir belediye verilmesi gerektiğine ilişkin açıklamasını sert dille eleştirmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sancaklı ile ilgili “Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir” yorumunu yapmıştı.

SANCAKLI’DAN AÇIKLAMA GELDİ: BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİM

Bahçeli’nin açıklamasının ardından Sancaklı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “13 adayın 13’ü de AK Partili olsa Kocaeli’ne gelmeyeceğim” sözlerini sarf etmediğini ifade eden Sancaklı “Dün olduğu gibi bugün de bilge liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrindeyim” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.