Seçil Erzan’ın ‘Moji’ görüşmesi artık dosyada

Seçil Erzan’ın ‘Moji’ görüşmesi artık dosyada
A+
A-

Dolandırıcılık davasında Denizbank’ın teftiş kurulu raporu, dava dosyasına girdi. Başroldeki Seçil Erzan’ın geçmişte yapmış olduğu konuşmada telefonu kapattığını sanıp, ‘Moji’ lakaplı şahısla gerçekleştirdiği konuşmalar da artık raporda. Erzan’ın bu konuşmada, “Moji sen bagaja koy, sonra bana anahtarı bırakırsın çaktırmadan. Ben hemen senin arkandan çıkarım” kayıtlara geçti.

Türkiye’nin aylardır gündeminden düşmeyen halk arasında ‘Fatih Terim Fonu’ olarak da bilinen dolandırıcılık davasında yeni detaylar ortaya çıkıyor.

‘Fon’ vaadiyle insanları kandıran eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın çalıştığı bankanın Teftiş Kurulu Raporu da dosyaya girdi. Dosyaya giren raporda, Erzan’ın kurum içinde yaptığı telefon görüşmelerine ilişkin dökümler ve ses kayıtları yer aldı.

Kayıtlar, bankanın geriye dönük yaptığı incelemeyle ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; bankanın Teftiş Kurulu Raporu’na yansıyan olayda, bankanın Florya Şubesi Operasyon Yönetmeni Ayşe E. ile Seçil Erzan arasında 25 Şubat 2022 günü bir telefon görüşmesi gerçekleşiyor.

Bankanın Teftiş Kurulu Raporu’na göre, 25 Şubat 2022 saat 15.14’te gerçekleşen Ayşe E. ve Seçil Erzan arasındaki görüşme 1 dakika 10 saniye sürdü ancak Erzan, telefonu kapattığını sandı.

MOJİ İLE TELEFONDA KONUŞTU
Erzan’ın kapandığını sandığı telefon, konuşmaları kayıt almaya devam ediyordu. Karşısında ise Erzan’a zorla borcu olmadığını söylettirdiğine ilişkin arabada video kaydı çektirdiği iddia edilen “Moji” lakaplı Mojtaba Haghani vardı.

‘BEN HEMEN SENİN ARKANDAN ÇIKARIM’
Erzan’ın bu konuşmada, “Moji sen bagaja koy, sonra bana anahtarı bırakırsın çaktırmadan. Ben hemen senin arkandan çıkarım” şeklindeki ifadeleri raporda yer aldı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.