Simpsons ailesinden korkutan kehanet

Simpsons ailesinden korkutan kehanet
A+
A-

The Simpsons ya da Türkçe Simpsonlar olarak bildiğimiz çizgi dizinin 2024 yılı için yeni kehaneti ortaya çıktı. Yeni yıl sahnesindeki kehanet
Amerika Birleşik Devletleri’nde 17 Aralık 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve 33 yıldır devam eden animasyon dizisi The Simpsons (Simpsonlar), dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.

Fox’un Disney’e satılması, Lady Gaga’nın uçarak Super Bowl’da sahne alması, yapımına 2009 yılında başlanan ve İngiltere’nin en yüksek binası olan The Shard’ın Simpson’un 1995 yılında yayımlanan bir bölümünde Londra semalarında görünmesi, Beyrut patlaması, akıllı telefonlar, Kobe Bryant’ın ölümü gibi sahneleri dünyada büyük yankı uyandırdı.

Bazı iddialara göre 100 yılda bir meydana gelen doğa olaylarından olan güneş fırtınasının dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte olduğu söyleniyor. Modern çağa oldukça zarar vereceği düşünülen bu fırtına Simpsonlar’da da işlendi.

Kehanetlere akıllarda yer edinen Simpsonlar’ın son bölümü büyük yankı uyandırdı. Animasyon dizisinin yeni yıl sahnesinde birden bir patlama oluyor ve tüm elektronik cihazlar özelliğini yitiriyor. Tıraş makinesi yerini makasa, akıllı telefonlar yerini tekrar kağıt kaleme bırakıyor.

Tüm dünya birden karanlığa gömülürken, tüm teknolojik gelişmeler de ortadan kayboluyor. Son kısımda ise gece kulübünde eğlenen bir kişinin patlama sonrası silahını çıkarması oldukça dikkat çekiyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.