Şule’den zehir zemberek paylaşım

Şule’den zehir zemberek paylaşım
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Engin ve Dilan Polat çiftinin yardımcısı Şule ile Özbekistan uyruklu diğer yardımcıları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edilmişti. Ülkesine dönen Şule, “Millet olarak rahatlayın, alnım ak olarak gidiyorum” sözlerinin ardından bambaşka bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar…

‘Kara para’ ve ‘vergi kaçırma’ suçlamalarıyla tutuklanan, mal varlıklarına el konan ve şirketlerine kayyum atanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın yabancı uyruklu çalışanı Shaklo Khaydarova sınır dışı edilmişti.

Dilan Polat’ın kıyafetlerini giyerek ortalığı karıştıran Şule eve akrabalarını da yerleştirince olay Parazit filmine benzetilmişti.

Gözaltına alınarak sınır dışı edilen Şule hemen bir paylaşım yaparak “Millet olarak rahatlayın. Ama bir şeyi de unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum.” demişti.

Şule bu kez zehir zemberek bir paylaşım yaptı ve “Beni yoran insandan uzaklaşıyorum. Benim canım sizin saçmalıklarınızdan daha kıymetli. Bırakın kendi doğru bildiklerinde boğulsunlar” ifadelerini kullandı.

Bu sözler çoğu kişi tarafından Dilan Polat’a gönderme olarak algılandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.