İYİ Parti’de deprem

İYİ Parti’de deprem
A+
A-

İYİ Parti, İbrahim Özkan’ı tekrar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilliği görevine seçen 7 üyesini kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti. Özkan, yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti’nin iş birliğini destekleyen isimler arasında yer almıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edilmiştir. Saygılarımla”

İBB İYİ parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, “Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda İBB İyi Parti Grup başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.

İbrahim Özkan, yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti’nin iş birliğini savunanlar arasındaydı. Genel idare kurulunun ittifaksız yerel seçim kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.