Türkiye’de hafta sonu kar var

Türkiye’de hafta sonu kar var
A+
A-

Meteorolojik tahminlerde bulunan Kerem Ökten, cumartesi pazar günü Türkiye genelinde soğuk havanın etkili olacağını ve resmen kış yaşanacağını belirtmişti.

Ökten yeni yaptığı paylaşımda cuma günü yeni yağışlı bir hava kitlesinin Türkiye’ye giriş yapacağını belirtti ve Trakya’da kuvvetli kar yağışının görüleceğini söyleyerek 20 cm kar yağacağını kaydetti.

Ökten, İstanbul’da da İstanbul’un en batısı ile Aydos’ta kar yağışı görüleceği haberini verdi….

İŞTE HAFTA SONU KAR YAĞACAK YERLER

Cumartesi ve Pazar günleri Marmara ve Batı Karadeniz’de hava çok soğuk. İstanbul’da yer yer kar yağışı ihtimali de var. Atkı, bere ve eldivenleri hazırlayın…

Yine bol yağışlar geliyor Ülkemize. Yağışlara ve kapalı havalara o kadar alıştık ki; açık havalar bize tuhaf geliyor. Barajlarımız bayram etmeye devam edecek.

Cuma günü yeni bir yağışlı sistem geliyor. Cumartesi ve Pazar günleri de etkili olacak. Trakya’da kuvvetli kar yağışı bekleniyor ve örtü yapacak. Edirne’de 20 cm kar örtüsü mümkün. Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul’un en batısı ve Aydos gibi yerler kar alacak..

Trakya kar örtüsüne hazırlanıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ. Eski günlerde olduğu gibi. Kar takibini beraber yapacağız…

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.