‘Mehmet Ali Erbil beni zorla sevgilimden ayırdı’ eski sevgili anlattı

‘Mehmet Ali Erbil beni zorla sevgilimden ayırdı’ eski sevgili anlattı
A+
A-

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde kendisinden 44 yaş küçük fenomen Nevide Çiçek ile birkaç günlük bir ilişki yaşamış, ardından bu ilişkiyi yalanlamıştı. Zahide Yetiş’in programına çıkıp konu hakkında konuşan Çiçek, Erbil’in kendisini zorla sevgilisinden ayırdığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil, kendisinden tam 44 yaş küçük olan Nevide Çiçek ile yaşadığı kısa süreli ilişkiyi inkar edince Çiçek sinirden deliye döndü.

Zahide Yetiş’in programına katılan Çiçek, sevgilisinden ayrılıp Erbil ile aşk yaşamaya başladığını söyledi.

'Mehmet Ali Erbil beni zorla sevgilimden ayırdı' 44 yaş küçük eski sevgili anlattı

“BENİ ZORLA SEVGİLİMDEN AYIRDI”

Bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlenen çiftin aşk yaşadığı öğrenilse de Erbil aşk yaşadıkları iddiasını yalanlamıştı. Erbil’in açıklaması karşısında neye uğradığını şaşıran Çiçek ise mesajları ifşa ederek ilişkinin gerçek olduğunu söylemişti.

Çiçek, tüm bunların ardından Zahide Yetiş’in programına çıkarak şunları söyledi:

“YANINDA KENDİMİ ÇOCUK GİBİ HİSSEDİYORDUM”

“Mehmet Ali Erbil’le tanıştıktan sonra 66 yaşında ama onu hiçbir şekilde 66 yaşında görmüyorum. Onun yanında kendimi çocuk gibi hissediyorum. O kadar komik bir insan ki. Hep gülüyordum. Ben onu 30 yaşında görüyordum. Ben onun yanında üzgün olmuyordum. Benimle sevgili olmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Ben onu gerçekten sevdim ve değer verdim. Birlikte 5 gün boyunca Kıbrıs’ta tatil yaptık. Kıbrıs’tan döndük. Görüntülü konuştuk ve aradan 6 saat geçti kendisi sosyal medyadan aşk iddialarını yalanladığı bir açıklama yaptı. Ben bu açıklamayı görünce şok geçirdim. Annem aradı direkt beni ‘Bu ne diyor?’ diyerek. Hiç beklemiyordum.”

“EVLENECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜM”

İlişkilerinin daha güzel olabileceğini söyleyen Nevide Çiçek, Yetiş’in “Evlenebileceğinizi düşündün mü?” sorusuna ise “Evet düşündüm. “Onun yanında hiç üzülmüyordum, beni hep mutlu ediyordu. En son bir ilişkim vardı, bitti… Sahipleniyordu evet.” dedi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.