Mahsun Kırmızıgül’ün dizisine yeni transfer

Mahsun Kırmızıgül’ün dizisine yeni transfer
A+
A-

Yıllar sonra yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanan yönetmen Mahsun Kırmızıgül, ‘Güzel Atlar Diyarı’ isimli dizisi için art arda iddialı oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. İsminin değişeceği öğrenilen diziye Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Erdem Vurdem’in ardından Güven Murat Akpınar da dahil oldu. ‘Suskunlar’ ve ‘İstanbullu Gelin’ gibi yapımlar ile hafızalarda yer edinen Akpınar dizide ‘Komiser Mert’ yoluna hayat verecek.

‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’, ‘Mucize’ gibi yapımlarla hafızalara kazınan yönetmen ve müzisyen Mahsun Kırmızıgül yeni bir proje ile ekranlara dönüyor.

Kırmızıgül, bir aşk hikayesini anlatacak olan ‘Güzel Atlar Diyarı’ isimli diziyi duayen yapımcı Fatih Aksoy ile beraber Kanal D için çekecek.

İsminin değişeceği öğrenilen diziye Halil Ergün(Hakim), Meltem Cumbul(Meryem), Melis Birkan (Ünzile) ve Erdem Vurdem’in (Cihangir) ardından yeni bir isim dahil oldu.

akpinar.jpg

Birsen Altundaş’ın haberine göre, kalabalık ve iddialı oyuncu kadrosuna sahip dizi için yeni anlaşılan isim Güven Murat Akpınar oldu. Akpınar, dizide ‘Komiser Mert‘ rolüne hayat verecek.

akpinar2.jpg

En son ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinin 2. sezonu için kamera karşısına geçen Akpınar, ‘Suskunlar’ dizisinde Iska, ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde Osman Boran karakterleriyle hafızalarda yer edinmişti.

akpinar3.jpg

Mahsun Kırmızıgül’den yeni dizi

Yeni yılın ilk haftasında sete çıkması planlanan dizi İstanbul, Diyarbakır ve Kapadokya’da çekilecek. Yeni ismi yakında açıklanacak olan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.