Fenerbahçe’de Sadettin Saran iddiası

Fenerbahçe’de Sadettin Saran iddiası
A+
A-

Fenerbahçe’de Ali Koç’un “Başkanlık için hazırlıklarını yap” dediği iddia edilen iş insanı Sadettin Saran’ın, adaylık hakkındaki düşüncesi ortaya çıktı. Saran’ın Koç’un aday olması halinde iddiaya göre, onu destekleyeceği belirtiliyor. Öte yandan Koç, aday olmazsa Saran’ın sarı-lacivertli takımın yeni başkan adayı olması bekleniyor.

Süper Lig’de zirvede yer alan ve Konferans Ligi’nde adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe’deki başkanlığının 6. yılına giren Ali Koç hakkında spor kamuoyunda tartışma yaratan bir iddia ortaya atıldı.

Fanatik yazarı Umut Eken, Ali Koç ile Sadettin Saran’ın görüştüğünü, Koç’un, “Ben seçime girmiyorum. Hazırlıklarını yap” sözü üzerine Saran’ın çalışmalara başladığını aktardı.

‘ALİ KOÇ ADAY OLMAZSA SADETTİN SARAN OLACAK’
Spor yorumcusu ve muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Saran’ın başkanlık hakkındaki görüşlerini paylaştı. Sabuncuoğlu, Saran’ın Fenerbahçe şampiyonluğa giderken takımı seçim atmosferine sokmak istemediğini belirtti. Ayrıca Saran’ın Koç başkan adayı olmazsa aday olacağını söyledi. Yağız Sabuncuoğlu şunları aktardı:

“Sadettin Saran, Ali Koç aday olmazsa aday olacak. Ali Koç aday olursa onu destekleyecek. Fenerbahçe şampiyonluk potasındayken camiayı ve takımı seçim atmosferine sokmamak için uzun süredir bir şey konuşmuyor. ‘Öncelik Fenerbahçe’nin şampiyonluğu, seçim sonra gelir’ düşüncesinde.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.