Sarıalioğlu: Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil

Sarıalioğlu: Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil
A+
A-

İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşmasında hakem Ali Şansalan’ın kararına tepki gösteren İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekmişti. Sarıalioğlu “Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor.” dedi.

Dün gerçekleşen İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşmasının 73. dakikasında Trabzonspor’u 2-1 öne geçiren Onuachu’nun attığı gol sonrası İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu hakem Ali Şansalan’ın kararlarına tepki olarak takımı sahadan çekmişti. Sarıalioğlu olayın ardından açıklamalarda bulundu.

Sarıalioğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar:

“TRABZONSPOR MAÇINDA OLMASI TESADÜF

“Bu olayın Trabzonspor maçına rastlaması tesadüftür. Hiçbir Trabzonlu benden daha çok Trabzonlu değildir. İstanbulspor’un sahibiyiz ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.”

“TFF DAHA ÖNCE RANDEVU VERMEDİ”

TFF’den saat 3’te aradılar. Sayın Büyükekşi ile konuştuk ve sezon başından bu yana ne düşünüyorsam söyledim. Asla arkasından hiçbir şey konuşmadım. Onun yüzüne söylemediğim hiçbir şeyi arkasından söylemedim. Bize daha önce talep etmemize rağmen randevu vermediler. Bugün aradılar ve istediğiniz zaman gelebilirsiniz dediler.”

basliksiz-2.jpg

“CEZA GELMİŞ SORUN DEĞİL”

“Ceza gelmiş, küme düşmüşüz bilmem ne sorun değil. Burada adalet olması lazım. Her takım için adalet olması lazım. Bir sürü söylenecek şey var. İstanbulspor ile alakalı konuşuyoruz sadece. Takımı sahadan çektiğimiz için konuşuyoruz. Sonucu ne olursa olsun, hiç önemli değil.”

Sporcular haklı. Benim burada tek özür dilemem birisi varsa o da sporcularım ve teknik ekibimdir. Onlar bu maçta galip gelmiş gibi primlerini vereceğim.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.