Zeynep Demirel’den bomba itiraf!

Zeynep Demirel’den bomba itiraf!
A+
A-

Fenerbahçe’nin efsane ismi olarak tarihe geçen ve şimdilerde Hatayspor’da teknik direktörlük görevini yapan Volkan Demirel, yıllar önce bir gece kulübünde bir adamın kafasında, eşine yan baktığı için şişe kırdığı iddiasıyla gündem olmuştu. Yıllardır mizahı da yapılan bu olayı, Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel tüm gerçekliğiyle anlattı. İşte detaylar…

Volkan Demirel kadar eşi Zeynep Sever Demirel güzelliği kadar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık dikkat çeken bir isim.

Demirel, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıllar önce bir gece kulübünde bir adamın kafasında, eşine yan baktığı için şişe kırdığı iddiasıyla gündem olmuştu.

Zeynep Demirel'den bomba itiraf! Şişe kırma olayının gerçek yüzünü anlattı

Ünlü isim o olayın yanlış bilinen tarafını açıkladı.

Zeynep Sever, “‘Sana güzel diyeceğim ama Volkan Abi kafamda şişe kırar’ muhabbeti. Böyle bir yalan haber yapıldı zamanında, çok eskiden, biz daha sanırım yeni evliydik. Çeşme’de bir gece kulübünde, bir anda yan taraftaki adamla Volkan, anlamsız bir sebepten ötürü kavga çıktı aralarında. İşte Galatasaraylıymış, şarkıda işte bakarak Volkan’a bir şey mi söylemiş, Volkan da ‘Sen ne dedin’ demiş, o da ‘Sen ne soruyorsun’ demiş falan böyle saçma sapan bir muhabbet” diyerek başladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“KİMSENİN KAFASINDA ŞİŞE KIRILMADI”

“O beyefendinin eşi, işte arkadaşları var. İşte biz kalabalığız, Volkan, ben, bizim arkadaşlarımız… Ve orada da bir gazeteci var. Bu arada şişe kırma falan yok. Sadece bir hem sözlü atışma, hem de böyle bir itiş kakış oldu aralarında. Fakat kimsenin kafasında bir şişe kırılmadı, yani kimseye bir şey olmadı”

“SEN BAKTIN DA MI ADAM SANA SALDIRDI”

“Ertesi gün bunu gazetelere şöyle yansıttı; ‘İşte Volkan eşine yan baktıkları için adamın kafasında şişe kırdı’ diye. Bir uyandık, gazetelerde çarşaf çarşaf… İşin en bomba tarafı; bunu herhalde ilk defa açıklıyor olabilirim. Kavga ettiği beyefendinin eşi yanında, fakat kavga o kadar saçma bir şekilde ve hızlı bir şekilde gelişti ki gazetelerde bu haberi görünce eşi ve eşinin ailesi adamcağıza şey diyor; ‘Sen baktın da mı adam sana saldırdı da işte kavga çıktı aranızda’ falan diye…” 

“VOLKAN ADAMIN KARISINI ARAYIP DURUMU ANLATTI”

“Ve bir tanıdık vasıtasıyla Volkan adamın karısını arayıp durumu anlattı. ‘Ya biz’ diyor ‘Senin kocanla kavga ettik ama olayın Zeynep’le falan alakası yok yani boşu boşuna aranız bozulmasın’ falan diye yani böyle trajik bir hal aldı”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.