Kassam’dan İsrail’e yine toplu tabut!

Kassam’dan İsrail’e yine toplu tabut!
A+
A-

İşgalci İsrail’in 11 haftadır terör saldırıları düzenlediği Gazze’de kurtuluş savaşı veren Kassam Tugayları, soykırımcıları vurmaya devam ediyor.

Savaşın 79’uncu gününde Gazze’deki kuzey cephelerinde İsrail ordusuna büyük zayiat verdiren Kassam savaşçıları, başarılı operasyonlara dair yeni görüntüleri yayınladı.

Kassam Tugayları’nın resmi hesapları üzerinden yayınlanan görüntülerde, işgalcilerin anti personel patlatıcılar, sıfır mesafeden bombalama ve her türden zırh karşıtı bombalar, anti zırh, anti personel ve araçlara karşı roketlerle vurulduklar anlar yer alıyor.

İsrail’in keskin nişancı askerlerinin, yine keskin nişancı atışlarla etkisizleştirildiği görüntülerde, bir binaya konuşlanan 10 işgalcinin ağır silahla havaya uçurulduğu görülüyor. Gazze Şeridi’nin merkezindeki Cuhr el-Dik bölgesindeki bir binada saklanan 10 askerden oluşan özel kuvvetin güçlendirilmiş TBG roketiyle hedef alındığı kayıtlara yansıdı..Sabırla gözetlenen askerlerin söz konusu binaya doluşmalarının beklendiği ve tamamının bina içerisindeyken atışın yapıldığı belirlendi.

Birçok çatışma görüntüsünün yer aldığı videoda, Kassam Tugayları’nın operasyonel başarısı bir kez daha gözler önüne serildi.

4 GÜNDE 48 İŞGALCİ ÖLDÜRÜLDÜ

El Kassam Tugayları Askerî Sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamada son 4 günde 48 siyonist işgalcinin öldürüldüğünü, 35 askeri aracın hurdaya çevrildiğini açıkladı.

Ebu Ubeyde’nin yazılı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Geçtiğimiz 4 gün içerisinde Kassam Mücahidleri 35 askeri aracı tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı. Mücahidlerimiz 48 Siyonist askerin öldürüldüğünü ve onlarcasının çeşitli derecelerde yaralandığını doğruladı. Siyonist güçleri füzelerle, istihkâm karşıtı bombalar ve anti-personel roketiyle hedef alınarak sıfır mesafeden çarpıştı ve askeri birlikleri hedef aldı, karargahları, saha komuta odalarını ve askeri yerleşkeleri havan topları ve kısa menzilli füzelerle bombaladı. Gazze Şeridi’ndeki savaş hatlarında siyoneslerin merkezindeki işgal altındaki Tel Aviv şehrini bir füze saldırısıyla vurdu.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.