Abeer Issa’dan Stand-up’çı Salih Tıraş’a örnek olacak sözler!

Abeer Issa’dan Stand-up’çı Salih Tıraş’a örnek olacak sözler!
A+
A-

Dünyada vicdan sahibi milyonlar 80 gündür Filistin’de yaşanan katliama ağlarken bugün sosyal medyaya düşen iki video insanlık ve vicdanın adeta izdüşümünü anlatıyor. Ürdünlü Hristiyan Aktris Abeer Issa’nın Gazze için haykırırken Stand-up’çı Salih Tıraş katliamı şaka malzemesi yaptı.

İsrail’in Gazze’ye 80 gündür sürdürdüğü saldırılarda 8 bin 500’ü çocuk ve 6 bin 300’ü kadın olmak üzere 20 bin 674 Filistinli şehit oldu, 54 bin 536 kişi yaralandı.

ABEER ISSA: KİMSE BANA “YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN” DEMESİN

Ürdünlü Hristiyan Aktris Abeer Issa yeni yıla girerken dünyaya şu sözlerle Gazze çağrısı yaptı;

Benim adım Abeer Issa. Şahsen benim ne bayramım ne de yeni yılım var ve kimseye “Mutlu Yıllar” demiyorum ve kimsenin de bana “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” demesini beklemiyorum. Çünkü bu Gazze’deki halkımızın başına geldiği sürece ben iyi değilim, biz iyi değiliz. Filistin özgürleşemeyecek, biz iyi değiliz.

İnanılır gibi değil bu kadar yıkım, bunca ölü ve ölü, bunca şehit. Bence zor, ne kadar zor olsa da. Umarım bu vesileyle Gazze’de halkının yanında yer alacağız çünkü onlar bizim kanımızdır, canımızdır, ailemizdir, çocuklarımızdır, çocuklarımızdır, gençlerimizdir, gördüğümüz kadınlarımızdır. Hayatımda ne savaş gördüm ne de gördüm.

Bu bir imha savaşıdır, alçak bir savaştır, vahşi, korkak işgalci bir düşmandır. Dünyadaki bütün kötü etiketler bu düşmana anlatılamaz. en azından. Filistin’in, Filistin halkının, Gazze halkının yanında olalım.

STAND-UP’ÇI SALİH TIRAŞ IÇIN KATLIAM BİR ŞAKA MALZEMESİ

Stand-up’çı Salih Tıraş’ın ise Filistin’de yaşanan soykırımı şaka malzemesi yapmasına tepki yağdı. Tıraş “Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onlar da bizim yanımızda zaten, şu an değiller ama gelecekler muhtemelen, yoldalar..” ifadelerini kullandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.